Randevu Al
hailey5

2023 Yaz Sezonu Trend Tırnak Modelleri

Yaz aylarında yarı kalıcı uygulamalar daha çok tercih ediliyor. Denizden ve güneşten etkilenmeden en az 14-21 gün boyunca tırnaklarınızı ve kirpiklerinizi kullanmanız mümkün. Özellikle yaz tatillerinde denizden çıktıktan sonra bile sürekli bakımlı gözükmek, kadınların vazgeçilmezi. Bu vazgeçilmezlik salonlarımıza büyük bir yoğunluk getiriyor. Yaz dönemi randevularını önceden belirlemeyi unutmamanızı özellikle hatırlatmak isteriz.

Gelin şimdi bu yazın trendlerine beraber göz atalım. Hailey Bieber’ın popüler tırnak stili ile yarattığı etki, bu sene renk değiştirerek aynı popülerliğini sürdürüyor. Hailey Bieber, kendi ürünlerinin fotoğraf çekimlerinde tırnaklarını bu sefer renkli ojeler üzerinde aynı ışıltıyı kullanarak tanıtım yaptı ve kadınları tekrar etkilemeyi başardı. Her renkten oje rengi üzerinde trend olan bu “Chrome ışıltısı” bir diğer adıyla “inci tozu ışıltısı” 2023 yazında da en trendler arasında kesinlikle yerini aldı, diyebiliriz.

2023 yazının öne çıkan bir diğer rengi ise ünlü mücevher markasının rengi turkuaz mavisi ve yeşil tonları arasında kalan Tiffany Blue rengi oldu. Aynı zamanda bu rengi inci tozu ile mixleyerek güzel renkler ortaya çıktı ve 2023 trendleri arasına girdi.

Bu sene Mart ayında davet edildiğimiz 2023 İtalya Cosmoprof Güzellik fuarındaki trendler, simli ojelerin gerçekten envai çeşitleri olarak fuara yansıdı. Birbirinden farklı efektlerle hazırlanmış bu simli ojeler, 2023 yazının trendi kesinlikle parlaklık, sim, ışıltı dedirtti ve nitekim bir diğer trendde kaçınılmaz simli ojeler oldu. Bu yaz bol bol simli tırnaklar göreceğiz, ama alışılagelmiş simli ojelerin çok dışında özellikle ışığa göre renk değiştiren modeller bizce trendler arasında.

Klasikten vazgeçmeyenler için opak beyazlar, opak beyaz üzerine simli frenchler ya da ufak dokunuşlu sim ışıltıları ve nude tonlar üzerine inci tozu gibi sade dokunuşlar da bu sene sade severler için trend diyebiliriz.

Nail art severlerde ise geometrik ışıltılı çizgiler dikkat çekiyor. Yani özetle, 2023 yazı, isterseniz sadelik severler, isterseniz iddialı görüntü tercih edenler olsun, herkes için ışıltılı bir yaz olacak. Bu ışıltı ellerden ayaklara görselliğini konuşturacak gibi gözüküyor.

En trend uygulamalar da ise kalıcı oje ve jel protez tırnak uygulamalarının dışında bu sene Smart Tırnak güçlendirici öne çıkıyor. Smart tırnak güçlendirici, akrilik ve jel karışımı yeni nesil bir malzeme ve tırnağınızın yarısından uca doğru bu güçlendirme işlemi gerçekten tırnak kırılma problemleri, tırnak uzatma sorunları yaşayanların çok memnun kaldığı bir uygulama.

Tırnaklarınızı bakım gerektirmeden çok hızlı uzatabilmeniz mümkün. Detaylı bilgi için Smart Tırnak Güçlendirici yazımıza göz atabilirsiniz.

Şimdiden harika bir yaz geçirmeniz dileğiyle, tatile gitmeden bize uğramayı unutmayın.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir